top of page
Condroz2020-57.JPG
Dat is een mond vol. Gewoon mijn volledige naam. Omdat het kan.

Vera Iris Hartman. Met haar hoofd alles op een rijtje kan ze ook echt wel genieten van het loslaten en 'go with the flow'.  De bergen zijn een natuurlijke habitat om in te vertoeven en het liefst met een tent. Eigenlijk kan elke natuurplek haar wel bekoren. Als er wel maar avontuur in de uitstappen zit, want hele dagen restaurantjes, stadjes en stranden afgaan is niets voor haar. Glimlacht snel om mensen op hun gemak te stellen, met tot gevolg dat vaak vreemden hun hele levensverhaal beginnen te vertellen tijdens het treinen, wachten in de rij van de supermarkt, op een bankje in een park, ...

Zoekt graag de rust op en (contradictorisch genoeg) heeft ze graag mensen om haar heen.

Woont in Bonheiden met haar man en zoontje van (nu) anderhalf.

V e r a   I r i s   H a r t m a n   P h o t o g r a p h y

Familiemens - Ochtendmens - Positief - Zonneklopper - Creatief - Juf in hoofdberoep - Mama

Er zijn landschapsfotografen, fotografen met een oog voor gebouwen, fotografen die liever van allerlei kunstwerken een foto maken en ik, ik ben voor de mensen. De mensen met een verhaal. Mensen op straat, in de winkel, gewoon thuis, ... eigenlijk overal. En iedereen heeft iets te delen en het is het altijd waard om gehoord te worden.

 

Eén van de meest krachtige ingrediënten van fotografie met de focus op mensen is spontaniteit. Althans dat vind ik toch. Er gebeurt nooit iets twee keer hetzelfde en dat maakt elk verhaal uniek en gevarieerd. Spontaniteit zorgt voor dat extra sprankeltje om de foto leven in te blazen en te laten voortbestaan.

Mijn liefde in de fotografie is om echte emoties na te jagen en iedereen te laten schitteren op de foto hoe hij of zij is. Echtheid en puurheid. Dat maakt een mens mooi.

Dat wil ik nastreven.

Vera

Fotograaf gevestigd in Bonheiden BE, gespecialiseerd in bruiloftsfotografie sinds 2017. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen en beantwoord graag al jullie vragen!

IMG_3236-2.jpg
bottom of page